• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril Moto2, ΕΔ2: Τα ηνία στον Redding
Έντονος συναγωνισμός και πάλι στην Moto2!
Νέα 04/05/2012 - 19:03

Στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της πίστας του Estoril, ήταν η σειρά του Scott Redding να γευτεί την χαρά της πρώτης θέσης, με τον οδηγό της Marc VDS να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο με 1.41.775, τερματίζοντας μπροστά από το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, Marc Marquez.

 

Ο τελευταίος δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω και ολοκλήρωσε και τις δεύτερες ελεύθερες στην 2η θέση, με χρόνο 1.41.978, μόλις 2/10 διαφοράς από τον πρώτο. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Luthi, ο οποίος ακόμα ψάχνει την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα. Πίσω του, στην 4η θέση είναι ο Toni Elias, ο οποίος δείχνει σιγά-σιγά να επανακτά την φόρμα του και να μπαίνει δυναμικά στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

 

Ο νικητής της Jerez και ταχύτερος αναβάτης στις πρώτες ελεύθερες το πρωί, Pol Espargaro, δεν κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία του, τερμάτισε όμως στην καλή 5η θέση, μόλις μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή. Πίσω του είναι ο Bradley Smith, o οποίος ψάχνει μια δυνατή εμφάνιση μετά την απογοητευτική του παρουσία στην Jerez.

 

Στην 7η θέση συναντάμε τον Alex de Angelis, μπροστά από τους Dominique Aegerter (8ος) και τον νεοφερμένο στην κατηγορία Johann Zarco. Την δεκάδα ολοκληρώνει ο Mika Kallio, ο οποίος έμεινε σε απόσταση λιγότερη του δευτερολέπτου από την κορυφή.

 

Δυο πτώσεις συνολικά στις δεύτερες δοκιμές, με τον Wilairot να πέφτει 22 λεπτά πριν το τέλος και τον Di Meglio να τον μιμείται εφτά λεπτά πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία. Κανείς δεν τραυματίστηκε και οι δυο τους επέστρεψαν στα pits.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Monza, Κατ.1: O Fabrizio την προσωρινή pole

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Δεν έχω σκεφτεί καν να αποχωρήσω!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα