• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril Moto2, ΕΔ1: Ταχύτερος ο Espargaro
Πολύ κοντά Marquez και Redding
Νέα 04/05/2012 - 14:43

Μετά την πρωινή βροχή, ο ήλιος έκανε την εμφάνισή του στην πίστα του Estoril, η οποία όμως έκρυβε κάποιες υγρές παγίδες για τους οδηγούς τόσο της μικρής, όσο και της μεγάλης κατηγορίας. Οι τυχεροί της υπόθεσης, ήταν η Moto2, οι αναβάτες της οποίας βγήκαν τελευταίοι και είχαν την ευκαιρία να τρέξουν σε μια σχεδόν στεγνή άσφαλτο.

 

Το στεγνό εκμεταλλεύτηκε πλήρως ο Espargaro, ο οποίος με 1.43.447 δεν άφησε περιθώριο σε κανέναν να αμφισβητήσει την ταχύτητά του και κατέλαβε την πρώτη θέση στην λίστα. Πολύ κοντά του ήταν ο Ισπανός της Repsol, Marc Marquez, με 1.43.618, ενώ ο οδηγός της MarcVDS, Scott Redding, πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση με 1.43.622, κυριολεκτικά στην ουρά του Marquez!

 

O Kallio κατάφερε να πετύχει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο στις πρώτες ελεύθερες, με τον νεοφερμένο στην κατηγορία Johann Zarco, να συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις (μας είχε ήδη προϊδεάσει στην πίστα της Jerez) και να φιγουράρει στην πέμπτη θέση με διαφορά λιγότερη του μισού δευτερολέπτου από την κορυφή.

 

Ο Toni Elias δεν έχει κάνει την δυναμική επιστροφή που ήλπιζε στην Moto2 (ήταν Πρωταθλητής της κατηγορίας το 2010) και στις σημερινές ελεύθερες τερμάτισε στην 8η θέση. Οι συνθήκες στην πίστα βοήθησαν ώστε να μην έχουμε πτώσεις, με Μοναδική περίπτωση αυτή του Gino Rea, ο οποίος δεν έπαθε τίποτα και τους DeAngelis / Corti να βγαίνουν προσωρινά εκτός πίστας.

 

Αναμένουμε την συναρπαστική συνέχεια της κατηγορίας που προσφέρει την πιο μεγάλη αγωνία, πράγμα που αποδεικνύει και το γεγονός ότι οι πρώτοι 13 οδηγοί έχουν διαφορά μεταξύ τους λιγότερη του 1 δευτερολέπτου!

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τα αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Monza, ΕΔ1: Ο Haslam πρώτος

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril, Moto3 ΕΔ1: Οδηγεί την κούρσα ο Vinales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα