• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Ζέσταμα: Ο Pedrosa δυνατός, βρήκε λύση ο Rossi
Ήταν εντελώς λάθος οι ρυθμίσεις χθες! Πρόβλημα για τον Stoner!
Νέα 29/04/2012 - 11:38

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Το Ζέσταμα του MotoGP έγινε κάτω από περίεργες συνθήκες, αφού η πίστα είχε αρχίσει να στεγνώνει, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε οι χιλιάρες των 250+ ίππων, να φορέσουν σλικ λάστιχα. Έτσι όλοι οι οδηγοί μπήκαν με αυτά τα λάστιχα, αλλά με τις ρυθμίσεις για στεγνό!

Η πρώτη έκπληξη ήρθε από τον Stoner, που χθες έκανε τις χειρότερες Κατατακτήριες από τότε που πήγε στην Honda! O Casey Stoner λοιπόν μπήκε στην πίστα μόλις για ένα γύρο και βγήκε αμέσως στα πιτς, για να δείξει στους μηχανικούς του ότι κάποιο πρόβλημα αντιμετώπισε με το χέρι του! Μετά έκλεισε το γκαράζ και ο Αυστραλός εξαφανίστηκε πριν προλάβουμε να μάθουμε κάτι άλλο...

Ο ομόσταυλός του Dani Pedrosa ήταν ο ταχύτερος όλων με χρόνο 1:50.860 σχεδόν καταστρέφοντας τα βρόχινα λάστιχα, μόλις σε 11 γύρους – όπως άλλωστε όλοι οι οδηγοί.

Ο Nicky Hayden συνέχισε την φοβερή του εμφάνιση στο τριήμερο με τον 2ο χρόνο 0.480 πίσω από τον Ισπανό.

Ο Andrea Dovizioso πήρε την 3η θέση, ενώ πίσω του δώθηκε μια ωραία μάχη: O Valentino Rossi σε όλη την διάρκεια των 20 λεπτών ακολούθησε τον Jorge Lorenzo και οι δύο τους έγραψαν τον 4ο & 5ο χρόνο, με τον ισπανό ελάχιστα μπροστά.

Ο team Manager της Ducati, o Vitto Guareschi μας είπε αμέσως μετά το Ζέσταμα ότι χθες στην μοτοσυκλέτα του Rossi, ανακάλυψαν από την τηλεμετρία και από αυτά που είπε ο Ιταλός οδηγός, ότι η μοτοσυκλέτα είχε εντελώς λάθος στήσιμο. Ακολουθώντας σήμερα κάποια στοιχεία από το στήσιμο του Hayden, ο “γιατρός” μπορούσε να οδηγήσει όπως ήθελε και η ηρεμία αποκαταστάθηκε στην ομάδα. Βέβαια αυτά με λάστιχα βροχής και προς το παρόν δεν ξέρουμε τι θα γίνει στον Αγώνα, αφού μετά τον πρωινό ήλιο, τα σύννεφα έχουν κάνει και πάλι την εμφάνισή τους.

 

Στις 2 και μισή το μεσημέρι στην απευθείας σύνδεση της OTE TV θα δούμε τι ακριβώς θα συμβεί!

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας, κατεβάστε το συνοδευτικό αρχείο για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Τελευταία νέα πριν τον αγώνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto2 Ζέσταμα: Zarco και πάλι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα