• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2 ΕΔ3: Κυρίαρχος και πάλι ο Zarco
Στην 4η θέση ο Marquez
Νέα 28/04/2012 - 13:37

Στα τελευταία ελεύθερα στην πίστα της Jerez, για μια ακόμη φορά ο νεοφερμένος στην μεσαία κατηγορία, Johann Zarco, έδειξε την δύναμή του, κυριαρχώντας στην κατάταξη σε ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες.

 

Η πίστα ήταν πολύ βρεγμένη, πιο πολύ από τις προηγούμενες διαδικασίες και προετοίμασε τους αναβάτες της Moto2 για τις απογευματινές κατατακτήριες, που όλα δείχνουν ότι θα διεξαχθούν στο βρεγμένο. Η αποκάλυψη αυτού του γύρου, ο Johann Zarco ήταν και πάλι ο ταχύτερος οδηγός με χρόνο 1.54.463, με τον Thomas Luthi να μένει πολύ κοντά του, σε απόσταση μόλις τρία εκατοστά του δευτερολέπτου. O Andrea Iannone κατέλαβε την τρίτη θέση, αν και αναγκάστηκε να σταματήσει την μοτοσυκλέτα του λόγω ενός μηχανικού προβλήματος.

 

Λίγο πίσω από τις πρώτες θέσεις, ο Marc Marquez ανέβασε ρυθμό αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 4η θέση. Στην 5η θέση της λίστας συναντάμε τον Randy Krummenacher. Η 6η θέση πήγε στον Ισπανό Pol Espargaro, ο οποίος έμεινε 1.2 δευτ. από την κορυφή, με τον Xavier Simeon να τερματίζει 7ος. Την δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Simone Corsi, Bradley Smith και Claudio Corti.

 

Πολλοί από τους οδηγούς πίεσαν στο όριο προς το τέλος της διαδικασίας και σε συνδυασμό με τις συνθήκες της πίστας είχαμε και πάλι πολλές πτώσεις, ειδικά στις πιο περίπλοκες στροφές, την πρώτη και την τελευταία.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο τέλος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto3 Κατατακτήριες: Την pole ο Rins!

« Προηγούμενο άρθρο

Βγήκε από την εντατική ο Lascorz

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα