• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez ΕΔ3: Ο Pedrosa 1oς, δυνατός o Hayden
Βροχή και πολύ βροχή ήταν οι συνθήκες!
Νέα 28/04/2012 - 12:43

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Dani Pedrosa φιγουράρει και σήμερα στην κορυφή της κατάταξης των ΕΔ3, όπως και στις χθεσινές ΕΔ2, αλλά ο Nicky Hayden ήταν αντίστοιχα εντυπωσιακός, παρά το ότι στην κατάταξη φαίνεται στην 4η θέση.

Για να εξηγηθεί αυτό πρέπει να πούμε ότι οι Ελεύθερες Δοκιμές 3 ξεκίνησαν με βροχή και με όλους τους οδηγούς να μπαίνουν στην πίστα ώστε να ρυθμίσουν τις μοτοσυκλέτες για το καθαρά βρεγμένο, αφού οι χθεσινές συνθήκες ήταν κάτι ενδιάμεσο, με την πίστα να στεγνώνει κάποιες φορές. Στο τελευταίο 20λεπτο, από τα 45΄που διαρκούν οι ΕΔ3, η βροχή δυνάμωσε πολύ και έτσι όλοι οι οδηγοί ξαναμπήκαν στην πίστα για να δοκιμάσουν τις ρυθμίσεις τους και σε αυτές τις συνθήκες.

 

Στο πρώτο 25λεπτο λοιπόν ο Dani Pedrosa είχε καλό ρυθμό και σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:50.121, με τον συμπατριώτη του Jorge Lorenzo να τον ακολουθεί με 1 δέκατο διαφορά και τον Casey Stoner στην 3η θέση 0.334 από την κορυφή. Πολύ κοντά στον Αυστραλό ο Nicky Hayden που έδειξε ότι η Ducati σε τέτοιες συνθήκες είναι ανταγωνιστική. Ο Βρετανός Cal Crutchlow στην 5η θέση, φάνηκε επίσης δυνατός στην βροχή. Ο Valentino Rossi μπορεί να είναι στην 6η θέση, αλλά με διαφορά 1.480 από τον Pedrosa, πρέπει να βρει κάτι ακόμη στις ρυθμίσεις του.

Στο τελευταίο 20 λεπτο με την πολύ βροχή το σκηνικό άλλαξε και στην 1η θέση με χρόνο 1:50.7 ήταν ο Hayden που έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο Crutchlow με 1:51.2 ήταν σταθερός σε γρήγορους χρόνους, ενώ 3ος ήταν ο Lorenzo με 1:51.4. Αυτός που έκλεψε την παράσταση είναι ο Matia Pasini που σημείωσε 1:52.7 με την CRT Aprilia και μάλιστα την ώρα εκείνη ήταν ανάμεσα στους 3 ταχύτερους στην πίστα. Οι Stoner, Pedrosa, Rossi δεν τα πήγαν αντίστοιχα καλά στην πολύ βροχή, μένοντας σε χρόνους στο 1:52!

 

Για τις Κατατακτήριες που θα δείξει η OTE TV στις 3 παρά τέταρτο το μεσημέρι ο καιρός αναμένεται ανάλογος, οπότε η μάχη που μάλιστα διαρκεί μια ώρα, θα είναι φοβερή!

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας, κατεβάστε το συνοδευτικό αρχείο για τα

 

Επόμενο άρθρο »

Βγήκε από την εντατική ο Lascorz

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez, Moto3 ΕΔ3: Φοβερός ο Σίσσης, στην 2η θέση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα