• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΟΧΙ του Salom στην Kawasaki!
Παρά τα περισσότερα χρήματα που του πρόσφεραν!
Νέα 25/04/2012 - 09:09

Το φοβερό ατύχημα του Joan Lascorz στις δοκιμές της Imola, άφησε μια κενή θέση στην ομάδα της Kawasaki στο Πρωτάθλημα των SBK. H ομάδα που εδρεύει στην Ισπανία ψάχνει για αντικαταστάτη του Lascorz, με τον David Salom να είναι από τις πρώτες τους επιλογές.

 

Οι δυο μάνατζερ Guim Roda και Donato Pedercini (o τελευταίος είναι του Lascorz) συναντήθηκαν αρκετές φορές αυτό το Σ/Κ αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς η εργοστασιακή ομάδα δεν ήταν διατεθειμένη να βοηθήσει την δορυφορική να βρει αντικαταστάτη του Salom, ούτε να εξισορροπήσει την οικονομική «αιμορραγία» που θα υφίστατο η ομάδα από τους χορηγούς, σε περίπτωση που έφευγε ο Salom.

 

O Pedercini αμφιταλαντευόταν ανάμεσα στα οικονομικά προβλήματα και στο να αφήσει τον Salom να οδηγήσει για μια εργοστασιακή ομάδα και στο τέλος άφησε τον ίδιο τον αναβάτη να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Η Kawasaki επικοινώνησε απευθείας με τον Salom και του πρόσφερε περισσότερα χρήματα, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να μείνει με την «Ιταλική του οικογένεια».

 

Αρκετοί είναι οι αναβάτες – υποψήφιοι για την κενή θέση στην Kawasaki, με πρώτον τον Anthony West (τρέχει στην Μοto2 με την QMMF) και τους Sergio Cadea (προσωρινά αποσυρθείς λόγω οικονομικών δυσκολιών) και Luca Scassa (στα BSB) να ακολουθούν.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Ivan Silva με πλαίσιο της Inmotec

« Προηγούμενο άρθρο

Νεότερα από τον τραυματισμό του McCormick

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα