• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα SBK στο Assen
Αυτό το Σ/Κ ο τρίτος γύρος
Νέα 19/04/2012 - 12:44

Ο τρίτος γύρος του Πρωταθλήματος SBK ξεκινά αυτό το Σ/Κ στην ιστορική πίστα του Assen. Ο Carlos Checa προηγείται στην κατάταξη με 75 πόντους και οπωσδήποτε θα θέλει να επαναλάβει την διπλή επιτυχία της Imola, στην προσπάθειά του να κρατήσει μακριά του τον δεύτερο στην λίστα Max Biaggi, ο οποίος υπολείπεται 4 βαθμούς από την κορυφή. Ο τελευταίος θα κοιτάξει να σπάσει την παράδοση που τον θέλει να μην κερδίζει ποτέ στην συγκεκριμένη πίστα, παρά μόνον όταν συμμετείχε σε αγώνες GP.

 

Ο Tom Sykes, με την Kawasaki ZX-10R, βρίσκεται στην τρίτη θέση με 69 βαθμούς και θέλει να συνεχίσει την δυνατή του παρουσία στην Ολλανδία, κάνοντας την ομάδα του να ξεχάσει την τραγωδία με τον τραυματισμό του Joan Lascorz. Αυτό το Σ/Κ στο γκαράζ της ομάδας θα υπάρχει το μήνυμα: "Animo Joan" με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε για μικρή βελτίωση στην υγεία του Ισπανού, ο οποίος είναι ξύπνιος, αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη και μπορεί και κουνάει λίγο τα χέρια του.

 

Οι Jonathan Rea και Hiroshi Aoyama - αναβάτες της Honda - θα νιώθουν περίπου σαν το σπίτι τους, καθώς η πίστα στο Assen βρίσκεται μόλις 50 χλμ από την έδρα της ομάδας. Το δίδυμο έκανε δοκιμές εκεί την περασμένη εβδομάδα και είναι αξιοσημείωτο ότι η Honda έχει τις πιο πολλές νίκες στην συγκεκριμένη πίστα (μετά την Ducati), με την τελευταία νίκη της να σημειώνεται το 2011 στον 1ο αγώνα.

 

Μεγάλη βελτίωση θα πρέπει να περιμένουμε από την Crescent Fixi Suzuki, καθώς παρέλαβε έναν νέο Yoshimura κινητήρα, τον οποίο και δοκίμασαν στα τεστ που έγιναν στην Imola, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων. Ο John Hopkins, αν και όχι 100% έτοιμος, θα πρέπει να έχει αναρρώσει αρκετά από τον τραυματισμό του στο χέρι και περιμένουμε να τον δούμε να αγωνίζεται ένα επίπεδο παραπάνω.

 

Οι Leon Haslam και Marco Melandri είναι στην 4η και 5η θέση της κατάταξης του Πρωταθλήματος και οι δυο αναβάτες έχουν στόχο να χαρίσουν την πρώτη νίκη της BMW S1000RR στα SBK. Στον προηγούμενο γύρο στην Imola, ο Haslam ανέβηκε δυο συνεχόμενες φορές στο βάθρο, κατακτώντας και στους δυο αγώνες την 3η θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Η ανακοίνωση της Investindustrial για την Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Νέος χορηγός για την Repsol Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα