• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εξελίξεις για το μέλλον της Ducati
Σημαντική εβδομάδα λέει ο Andrea Bonomi
Νέα 17/04/2012 - 17:37

Με την έντονη φημολογία ότι θα επισημοποιηθεί αύριο - 18 Απριλίου - η οριστική συμφωνία αγοράς της Ducati από τους Γερμανούς της Audi, ο πρόεδρος της Investindustrial (συνιδιοκτήτριας της Ιταλικής εταιρείας, με ποσοστό 70%) Andrea Bonomi παραδέχτηκε ότι η προθεσμία των αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με τον Όμιλο VW έχει λήξει, ωστόσο από τις δηλώσεις του γίνεται εύκολα κατανοητό ότι το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν!

 

"Αυτή η εβδομάδα θα είναι εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον της Ducati", υπογράμμισε ο Bonomi κατά την διάρκεια ενός συνεδρίου στο Μιλάνο. "Ελπίζουμε ότι στο μέλλον η εταιρεία θα έχει έναν τέτοιο συνεργάτη, που θα την βοηθήσει να μεγαλώσει περαιτέρω... υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι οι οποίοι ενδιαφέρονται για την Ducati, ωστόσο ο Όμιλος VW έχει δείξει στο παρελθόν ότι διαθέτει την απαραίτητη τεχνολογία, τα χρήματα και το όραμα για το μέλλον!"

 

Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι ίσως η εταιρεία του (Investindustrial) διατηρήσει ένα μικρό ποσοστό της Ducati: "Δεν θα μας πείραζε να συμμετάσχουμε στην επόμενη φάση ανάπτυξης της εταιρείας... ωστόσο το να έχουμε τον έλεγχο της Ducati, δεν τίθεται καν ζήτημα... θα ήταν ένα μεγάλο λάθος καθώς η Ducati πρέπει να γίνει παγκόσμια δύναμη και μόνον έναν τέτοιος συνεργάτης θα καθιστούσε αυτό εφικτό".

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: "Το καλύτερο φάρμακο!"

« Προηγούμενο άρθρο

Το καρτ του Casey Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA