• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Ο Rossi πυροδοτεί διαδικτυακό πόλεμο
Διχασμένοι οι οπαδοί του Ιταλού σούπερ-σταρ
Νέα 10/04/2012 - 12:34

Η πικρή πραγματικότητα είναι ότι η σχέση Rossi-Ducati, μέχρι στιγμής, είναι μια σχέση προβληματική και αυτό φάνηκε, ολοκάθαρα πλέον, στην πίστα του Κατάρ. Από την μια είναι ολοφάνερο ότι η Ducati έχει χάσει έδαφος, συγκριτικά με τους άλλους κατασκευαστές, και από την άλλη έχουμε τον Rossi και το ξέσπασμά του για την μοτοσυκλέτα και για τα προβλήματα τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Ακριβώς ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο του "Γιατρού" με την Desmosedici ήρθε το μελανότερο σημείο στην σχέση των δυο και αρκετοί από τους οπαδούς εξέφρασαν - μέσω του διαδικτύου - τις απόψεις τους.

 

Από την μια έχουμε εκείνους που δεν αμφισβητούν το ταλέντο του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή και ρίχνουν το φταίξιμο στην εταιρεία και στους μηχανικούς που εξέλιξαν την μοτοσυκλέτα. Ένας έγραψε χαρακτηριστικά: "Γιατί να πληρώνει τόσα λεφτά η Ducati τον Rossi και όταν εξελίσσει την μοτοσυκλέτα της δεν ακούει τις ανάγκες του; Περίεργο..."

 

Βέβαια υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, εκείνοι δηλαδή - και δεν είναι λίγοι - που αμφισβητούν έντονα την ανταγωνιστικότητα του Ιταλού... "Εκείνος ήθελε έτσι την μοτοσυκλέτα και ο Hayden παρουσιάστηκε καλύτερος από αυτόν... καλύτερα να μην έχανε την υπομονή του, έκανε λάθος...", έγραψε ένας.

Άλλος οπαδός υπογράμμισε: "Δεν είναι αυτός ο Rossi που ξέρω... Ο Valentino που γνωρίζω δουλεύει σκληρά και δεν τα παρατάει..."

Αλλού διαβάζουμε: "Ο Valentino δεν είναι ο ίδιος μετά τον τραυματισμό του στον ώμο και δεν θα εξυπηρετήσει σε τίποτα το να αλλάξει μοτοσυκλέτα..."

Υπήρχαν κι εκείνοι που αναπολούσαν τις μέρες του νυν Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Casey Stoner: "Ο Rossi πρέπει να φύγει από την Ducati και να αφήσει την εταιρεία σε ικανά χέρια, όπως του Stoner..."

 

Οι αντιδράσεις και ο πόλεμος μεταξύ των αντικρουόμενων απόψεων συνεχίζεται, ωστόσο και οι δυο πλευρές φαίνεται να συμφωνούν σε ένα πράγμα: από την στιγμή που αυτή η σχέση δεν είναι υγιείς, πληγώνει και τους δυο...

 

Αυτήν την στιγμή υπάρχουν δυο μονοπάτια: είτε θα χωρίσουν οι δρόμοι τους όσο το δυνατόν αναίμακτα, είτε θα πρέπει να δουλέψουν από κοινού, πάνω σε νέα βάση, ώστε να βρουν μια συμβιβαστική λύση στην οποία θα προκρίνεται το γενικότερο καλό... 

 

Ψηφίστε στην δημοσκόπηση του site μας τι πιστεύετε και αφήστε τα σχόλιά σας στην σελίδα μας στo facebook! 

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi σε αγώνα αντοχής αυτοκινήτων

« Προηγούμενο άρθρο

Πανευτυχής ο Stefan Bradl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα