• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αρκετά καλή η 6η θέση για τον Hayden
Συγκρατημένος και φειδωλός ο Rossi
Νέα 09/04/2012 - 15:10

Στον εναρκτήριο αγώνα του Κατάρ, η Ducati κατάφερε να πάρει μια 6η θέση από τον Hayden και μια 10η από τον Valentino Rossi. Ο Αμερικανός δεν ξεκίνησε καλά αλλά σταδιακά βελτιωνόταν και κατάφερε να κρατήσει την 6η θέση μετά από μια πολύ ωραία μάχη με τους Bautista, Bradl και Barbera. Ο Rossi ξεκίνησε από την 12η θέση στην σχάρα εκκίνησης και παρόλο που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, πάλεψε πολύ και έκανε αξιοπρεπείς χρόνους.

 

Nicky Hayden: "Θεωρώ ότι είχα την δυναμική να είμαι με τον Dovizioso και τον Crutchlow, αλλά δεδομένων των τραυματισμών μου και της περιορισμένης προετοιμασίας που έκανα, η 6η θέση είναι αρκετά καλή! Έχασα μερικές θέσεις στην αρχή, διότι  κόλλησα πίσω από τον Spies και δεν ήμουν καλός στα φρεναρίσματα, αλλά καθώς ο αγώνας συνεχιζόταν διαχειρίστηκα καλά τα ελαστικά μου και δυνάμωνα... Έδωσα σκληρή μάχη και είμαι χαρούμενος που άφησα πίσω μου τον Bradl και επικράτησα στην διεκδίκηση της 6ης θέσης. Πήραμε πόντους, συλλέξαμε δεδομένα και μάθαμε πολλά από αυτόν τον αγώνα. Είμαι ενθουσιασμένος με την νέα σεζόν. Πιστεύω ότι εάν βελτιώσουμε κάποια πράγματα, έχουμε τις δυνατότητες για πολύ καλά αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τους χορηγούς και όλους στην Ducati για την δουλειά τους, διότι είναι φανερό ότι κάναμε βήματα προόδου σε σχέση με πέρυσι"

 

Ο Rossi κινήθηκε σε ήπιους τόνους στις αρχικές δηλώσεις του, για να ξεσπάσει λίγο αργότερα κατά της Ducati και του Preziosi! Διαβάστε εδώ τι είπε σε εφημερίδα της πατρίδας του σχετικά με την GP12 και την ομάδα του!

 

Valentino Rossi: "Δυστυχώς έχασα πολύτιμο χρόνο στην αρχή διότι όταν είχα καινούργια ελαστικά με καλή πρόσφυση, το πίσω με προβλημάτιζε πολύ κατά το φρενάρισμα. Στην συνέχεια ο Barbera με έβγαλε εκτός και έχασα 5-6 δευτερόλεπτα. Διαφορετικά θα μπορούσα να μείνω κοντά τους. Καθώς το ελαστικό φθειρόταν και άρχιζε να γλιστρά, μπόρεσα και οδήγησα καλύτερα και βελτίωσα τους χρόνους μου αλλά αυτό δεν έπαιξε σπουδαίο ρόλο στο τέλος..."

 

Επόμενο άρθρο »

Στο τέλος τα χαμόγελα για τον Bautista

« Προηγούμενο άρθρο

Χαρούμενος ο Barbera

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα