• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: O Rossi δουλεύει για το τέλος του Αγώνα!
Ο Βρετανός εντυπωσίασε και με τις δηλώσεις του!
Νέα 07/04/2012 - 17:56

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Cal Crutchlow ήταν το πρόσωπο της ημέρας χθες με την εντυπωσιακή επίδοσή του, αφού έγραψε τον 2ο ταχύτερο χρόνο στις ΕΔ3. Αμέσως μετά είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί του και ένα από τα κύρια σημεία της συζήτησης ήταν η διαχείριση των ελαστικών και ο ρόλος της φθοράς τους στο αποτέλεσμα του Αγώνα της Κυριακής.

 

“Πιστεύω ότι ο Rossi δουλεύει από την πρώτη στιγμή, για το τέλος του Αγώνα. Άλλοι δουλεύουν γενικά και κάποιοι για ένα καλό ξεκίνημα, αλλά με τα νέα ελαστικά που φθείρονται γρήγορα, αλλά μετά μένουν σχετικά σταθερά, θεωρώ ότι είναι καλό να είσαι προετοιμασμένος για το τέλος. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ίσως λόγω της εμπειρίας μου με τα Pirelli (από τα SBK), να ευνοηθώ κάπως από αυτό, αλλά για να πω την αλήθεια δεν περιμένω κάτι φοβερό. Νομίζω ότι πάλι οι γνωστοί κορυφαίοι οδηγοί θα κερδίζουν τους Αγώνες”, μας είπε ο συμπαθέστατος 26χρονος από το Κόβεντρυ.

Έτσι λοιπόν το συνδυάζουμε αυτό με την συγκρατημένη αισιοδοξία που φάνηκε να έχει ο Valentino Rossi, μετά τις δοκιμές και θεωρούμε ότι η 8η θέση δεν είναι χαρακτηριστική της επίδοσης που περιμένει.

“Τώρα μπορώ και στρίβω καλά και έχω εμπιστοσύνη στο μπροστινό. Ακόμη δεν έχουμε λύσει τελείως το πρόβλημα της υποστροφής, αλλά τώρα ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε από την μοτοσυκλέτα”, σχολίασε ο Rossi.

Για να δούμε λοιπόν αύριο στο Αγώνα των 22 γύρων, τι ακριβώς θα γίνει...

 

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ, Moto3: Κατατακτήριες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Barbera: Η πρώτη Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα