• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Anthony West στην Moto2!
Στην θέση του Damian Cudlin
Νέα 31/03/2012 - 09:58

Η Moto2 QMMF αποφάσισε, μόλις πέντε ημέρες πριν την έναρξη της νέας σεζόν, να διώξει από τις τάξεις της τον Damian Cudlin - μετά τις δοκιμές στην Jerez όπου δεν τα πήγε καλά, μένοντας χαμηλά στην 29-30η θέση - και να τον αντικαταστήσει με τον Anthony West!

 

Είναι ο ίδιος ο West ο οποίος δεν μπορούσε να βρει ομάδα στο MotoGP, αφού δεν είχε συγκεντρώσει τα απαιτούμενα χρήματα και στο τέλος βρήκε θέση στην νεοφερμένη στα British Superbikes, Supersonic BMW.

 

"Είναι τέλεια που επιστρέφω στα Grand Prix, με μια ομάδα που λειτουργεί σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο και με την υποστήριξη του Moriwaki, ενός από τους πιο έμπειρους και σημαντικούς κατασκευαστές. Δεν είχαμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε μαζί κι έτσι δεν περιμένουμε να κάνουμε θαύματα στον εναρκτήριο αγώνα, μέσα στην πατρίδα τους, το Κατάρ. Ωστόσο, είμαι κατενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου παρουσιάζεται και θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου για να φέρω τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο στόχος μου είναι και πάντοτε ήταν τα Grand Prix. Λυπάμαι που γύρισα την πλάτη μου στην BMW Supersonic, η οποία μου έδωσε την δυνατότητα να συνεχίσω την καριέρα μου. Από την άλλη, είμαι χαρούμενος που κατάλαβαν  τους λόγους της απόφασής μου και τους εύχομαι ό, τι καλύτερο για την νέα σεζόν", δήλωσε φανερά ενθουσιασμένος ο West.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK, Imola: Κατατακτήριες ΙΙ

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Imola Κατατ. I: O Smrz (Ducati) 1ος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα