• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes και Lascorz έτοιμοι για την Imola
Σίγουροι και με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους
Νέα 29/03/2012 - 10:22

Το δίδυμο της Kawasaki, Joan Lascorz και Tom Sykes, στρέφουν το βλέμμα τους στον δεύτερο αγώνα των SBK, που θα διεξαχθεί αυτό το Σ/Κ στην πίστα της Imola.

 

O Sykes πηγαίνει στην Ιταλία όντας στην τρίτη θέση, με 29 βαθμούς, έχοντας εξασφαλίσει την pole τερματίζοντας 4ος και 3ος στον εναρκτήριο γύρο της Αυστραλίας, τον περασμένο μήνα. Από την άλλη, ο Lascorz βρίσκεται στην 20η θέση της κατάταξης, έχοντας έναν πόντο από τον πρώτο αγώνα όπου προσπάθησε σκληρά με ένα ατελές setup...

 

Tom Sykes: "Βελτιώσαμε την μοτοσυκλέτα στα πρόσφατα τεστ του Aragon, κυρίως την πληροφόρηση από το μπροστινό μέρος και την πρόσφυση, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά στην Imola. Για να είμαι ειλικρινείς, ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα διότι τις περασμένες δυο σεζόν τα πήγα καλά εκεί και ελπίζω τώρα να τα πάω ακόμη καλύτερα! Αυτός θα είναι ο στόχος μου το Σ/Κ. Αλλάξαμε την ισορροπία της μοτοσυκλέτας αρκετά, τους τελευταίους μήνες, και προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι, ήδη από τις δοκιμές. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα πάμε καλά από την αρχή, αλλά υπάρχει πάντα η περίπτωση να χρειαστεί να δουλέψουμε λίγο στο στήσιμο... Ανυπομονώ ειλικρινά για τον επόμενο αγώνα στην Imola, βασισμένος στα αποτελέσματα που είχαμε στην Αυστραλία και στις πρόσφατες δοκιμές του Aragon"

 

Joan Lascorz: "Το καλύτερο πράγμα με τις δοκιμές στην Motorland, ήταν ότι βρήκαμε μια καλή βάση για την μοτοσυκλέτα. Επιβεβαιώσαμε ότι πήραμε λάθος δρόμο στην Αυστραλία και το διπλοτσεκάραμε στην Motorland. Είχα την ευκαιρία να οδηγήσω μια πολύ ισορροπημένη μοτοσυκλέτα και είμαι ενθουσιασμένος εν όψει του δεύτερου αγώνα... θέλω να δω πως θα τα πάει στην Imola. Η πίστα στην Ιταλία είναι γρήγορη, με κάποια σημεία όπου η κατεύθυνση αλλάζει πολύ γρήγορα. Θα είναι σημαντικό να έχουμε μια μοτοσυκλέτα με εύκολη οδηγική συμπεριφορά. Μέσα στην ομάδα όλοι έχουμε τις ίδιες βλέψεις και αυτό κάνει ευκολότερο το έργο μας. Όλοι οι μηχανικοί έχουν υψηλό κίνητρο και είναι σίγουρο ότι η KHI έχει κάνει πολύ δουλειά. Όσο για μένα, είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σύγκριση με πέρυσι και ελπίζω ότι σύντομα αυτό θα αντικατοπτριστεί στα αποτελέσματα. Αυτή είναι η 2η χρονιά μου στα SBK, αλλά πέρυσι είδαμε μόνο το 50% των δυνατοτήτων του Lascorz... η πτώση μου στο Silverstone το 2010, επηρέασε όλη την σεζόν του 2011. Ελπίζω, φέτος, να δείξω όλα αυτά που προσδοκά από εμένα η Kawasaki, όταν με υπέγραψε το 2010"

 

Επόμενο άρθρο »

Fiat 500 Abarth...

« Προηγούμενο άρθρο

Varadero Club Hellas: Ημέρες Αγάπης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα