• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει ο Hopkins στην Imola
Πίσω στην δράση, μετά τον τραυματισμό του
Νέα 27/03/2012 - 11:44

Ο John Hopkins ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στα SBK αυτό το Σ/Κ, στον δεύτερο γύρο που θα διεξαχθεί στην πίστα της Imola. Ο άτυχος αναβάτης της Crescent Fixi Suzuki, ο οποίος είχε σπάσει το χέρι του στις δοκιμές του Phillip Island και αντικαταστάθηκε από τον Josh Brookes στον πρώτο αγώνα, πήρε το οκ από τους γιατρούς του ώστε να επιστρέψει στην δράση.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που μου έδωσαν το οκ οι γιατροί... ανυπομονώ να ανέβω και πάλι στην μοτοσυκλέτα. Μου είχαν δοθεί αυστηρές οδηγίες να μην ανέβω σε μοτοσυκλέτα αυτήν την εβδομάδα, πράγμα πολύ ενοχλητικό. Έτσι, πέρασα τον χρόνο μου με φυσιοθεραπεία και προπόνηση στο γυμναστήριο. Όλα αυτά με βοήθησαν να αναρρώσω γρηγορότερα και είμαι σίγουρος ότι θα είμαι πανέτοιμος στην Imola", δήλωσε ο Hopkins.

 

"Είχα πολύ δουλειά τώρα τελευταία. Την Τρίτη ήμουν γυμναστήριο και μετά οδήγησα τρεις ώρες για να δω τον διατροφολόγο μου στο Palm Springs. Πριν από αυτό, πέρασα πάρα πολλές ώρες στο ποδήλατό μου... Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την κατάσταση του χεριού μου, πόσο πολύ έχει επουλωθεί και την πληθώρα κινήσεων που μπορώ να κάνω. Όταν είδα τον γιατρό μου την Τετάρτη, μου είπε ότι το κόκαλο έχε γιατρευτεί πλήρως, όλα είναι καλά και ότι θα μπορούσα και πάλι να ανέβω σε μοτοσυκλέτα! Ελπίζω να μπορέσω να κάνω λίγους γύρους με την μοτοσυκλέτα μου, πριν φύγω για Αγγλία το Σάββατο, όμως μόλις πούλησα το σπίτι μου και υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που πρέπει να διευθετήσω, παρ' όλα αυτά θα προσπαθήσω να βρω χρόνο για μια βόλτα. Ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι κοντά στην ομάδα μου και πίσω στην πίστα. Μου έλειψε και νιώθω ενθουσιασμένος και έτοιμος να ξεκινήσω!"

 

Επόμενο άρθρο »

Bridgestone: Ολοκληρώθηκε η εξέλιξη...

« Προηγούμενο άρθρο

Το δίδυμο της Aspar κοιτά προς Κατάρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα