• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Elena Myers γράφει ιστορία!
1η στον δεύτερο αγώνα στα Supersport!
Νέα 19/03/2012 - 17:33

Η Elena Myers μπορεί να τερμάτισε "μόλις" στην πέμπτη θέση στον πρώτο αγώνα των Supersport (η σεζόν ξεκίνησε την Παρασκευή στην Daytona), ωστόσο επανήλθε δριμύτερη την επόμενη ημέρα (Σάββατο) και η 18χρονή οδηγός τερμάτισε πρώτη και έγινε η πρώτη γυναίκα αναβάτης που κατάφερε να κερδίσει επαγγελματικό αγώνα στην διάσημη αυτή πίστα!

 

Η "κυρία Daytona", όπως την φωνάζουν τώρα, ήταν μπροστά στον πολύ δύσκολο και συναρπαστικό αγώνα μόνο 2 φορές και μόνο στον 10ο και τελευταίο γύρο κατάφερε να επικρατήσει όλων και να τερματίσει θριαμβεύτρια και μάλιστα χωρίς κανείς να την κοντράρει στα τελευταία μέτρα. Ο Corey Alexander (Suzuki Celtic Racing) και ο Gillim Hayden (είναι ανιψιός του Nicky) έδωσαν μάχη για την 2η και 3η θέση, με τον πρώτο να επικρατεί με μόλις 0.007 δευτ. ενώ ο νικητής του πρώτου αγώνα, Rispoli, αντιμετώπισε πρόβλημα με τα ελαστικά του και τελείωσε 4ος.

 

"Ήταν ένα φανταστικό Σ/Κ!", σχολίασε η Myers "Ήμουν λίγο άτυχη χτες αλλά τα κατάφερα σήμερα! Δεν έχω τι περισσότερο να πω για την μοτοσυκλέτα! Ήταν γενικά ένας τρελός αγώνας.... στο τέλος - όμως - τα κατάφερα!"

 

Ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της λέγοντας, εμφανώς συγκινημένη:

 

"Έκλαιγα μετά την λήξη του αγώνα... έκλαιγα και ήταν κάπως ντροπιαστικό! Είμαι κοπέλα και δεν μπορώ να το αποφύγω αυτό!"

 

Επόμενο άρθρο »

Η νέα μασκότ της Ducati!!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: H ιστορία της Αγωνιστικής Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα