• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο McCormick στα SBK;
Είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του στην Imola
Νέα 14/03/2012 - 12:17

Είναι πολύ πιθανό η Effenbert Liberty Ducati να παρουσιαστεί με 4 μοτοσυκλέτες στο Πρωτάθλημα SBK, με τον Brett McCormick να είναι - όπως όλα δείχνουν - ο τέταρτος της παρέας.

 

Η ομάδα, στον δεύτερο χρόνο της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, έχει ήδη μεγιστοποιήσει τις προσπάθειές της για το 2012, με τον Maxime Berger να προστίθεται στους αναβάτες της ομάδας στα SBΚ, Sylvain Guintoli και Jakub Smrz.

 

Από την άλλη, ο McCormick και ο Federico Sandi είχαν υπογράψει - αρχικά - για να συμμετάσχουν στην παρθενική εμφάνιση της Effenbert Liberty στο Πρωτάθλημα FIM Superstock 1000, πάνω στην καινούργια 1199 Panigale.

 

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, ο McCormick θα κάνει το ντεμπούτο του στα SBK στον επόμενο αγώνα της Imola, πάνω σε μια 1098R Superbike, την ίδια που είχε δοκιμάσει στα τεστ του Portimao το 2011.

 

Η προαγωγή αυτή του McCormick, σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες στα SBK θα είναι πλέον 25 ενώ ο ίδιος θα είναι ο πρώτος Καναδός που θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα, μετά τον Miguel Dumahel το 1997.

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: O Lorenzo στα χνάρια του Rossi;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Hopkins κοντά στο 100%

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα