• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απογοητευμένος ο Eugene Laverty
“…ό, τι ήταν δυνατόν να πάει στραβά, πήγε!”
Νέα 07/03/2012 - 14:52

Ο αναβάτης της Aprilia, Eugene Laverty, δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του σε πρόσφατες δηλώσεις του, αφού ο τραυματισμός του στο χέρι του στέρησε την δυνατότητα για κάτι καλύτερο στον εναρκτήριο αγώνα των SBK, στα τέλη του προηγούμενου μήνα, στο Phillip Island.

 

Μια πτώση που είχε στις δοκιμές στo Phillip Island, έθεσε σε αμφιβολία – αρχικά – την συμμετοχή του Ιρλανδού στον πρώτο αγώνα της σεζόν, ωστόσο ο Laverty έδωσε κανονικά το παρών και στον δεύτερο αγώνα (εγκατέλειψε στον πρώτο) τερμάτισε στην 8η θέση.

 

Ο 25χρονος αναβάτης, έφερε τον δικό του φυσιοθεραπευτή στην Αυστραλία για να τον βοηθήσει με την διαδικασία ανάρρωσης, υπογραμμίζοντας ότι έμεινε ευχαριστημένος με την 8η θέση στον δεύτερο αγώνα.

 

«Θα ήταν ωραίο να συγκεντρώσω πόντους και στους δυο αγώνες... θα άξιζε η προσπάθειά μου αν τερμάτιζα 8ος και στους δυο αγώνες», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πρωταθλήματος, www.worldsbk.com

 

«Έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να συμμετάσχω σε αυτό το επίπεδο ανταγωνισμού… και στην συνέχεια ήταν πολύ απογοητευτικό που είχα αυτά τα προβλήματα τα οποία μου στέρησαν τους βαθμούς από τον πρώτο αγώνα. Στο τέλος ήμασταν εκεί που έπρεπε…»

 

«Ήταν πολύ καλό που ήρθε ως εδώ ο Mickey και δούλεψε μαζί μου, με βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν η δική του συνδρομή που μου επέτρεψε να βρεθώ στην γραμμή εκκίνησης, αλήθεια! Κάτι που άξιζε τον κόπο, μιας και κέρδισα πόντους»

 

Μιλώντας για τους τραυματισμούς του, σχολίασε:

 

«Ο αστράγαλός μου είναι παραμορφωμένος αλλά το αριστερό μου χέρι είναι πολύ καλύτερα ακόμη και μετά από μόλις δυο ημέρες μετά τον αγώνα. Με πονάνε ακόμα όμως, ο δεξιός μου ώμος και τα αριστερά δάχτυλα…»

 

«Το κεφάλι μου αρχίζει να είναι καλύτερα και ευτυχώς που έχουμε κάμποσο διάστημα μέχρι τον επόμενο αγώνα. Δεν νομίζω να χρειαστώ επέμβαση στο χέρι μου. Είχα έναν παρόμοιο τραυματισμό τα προηγούμενα χρόνια, δεν έκανα εγχείριση και αυτό αποδείχτηκε η καλύτερη δυνατή επιλογή»

 

«Δεν ενθουσιάζομαι στην ιδέα να έχω μέταλλα στο εσωτερικό μου, εκτός και αν είναι εντελώς απαραίτητο. Πραγματικά μιλάμε για δέκα ημέρες γεμάτες απογοήτευση… ό, τι ήταν δυνατόν να πάει στραβά, πήγε… αλλά στο κάτω-κάτω δεν έφταιγε κανείς»

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Ο Marquez στην Alcarras!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Σύντομο video της Kawasaki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα