• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην 1η θέση και τον Φεβρουάριο το motograndprix.gr
Συνεχίστηκε η ανοδική πορεί αμε άυξηση 84,7%
Νέα 03/03/2012 - 19:49

Το #1 website μοτοσυκλέτας στην χώρα μας συνέχισε την ανοδική του πορεία και τον Φεβρουάριο! 

Συγκεκριμένα διαβάστηκαν 521.102 σελίδες (page views), από 60.475 μοναδικούς χρήστες (unique users)!

To motograndprix.gr - παρά το δύσκολο ονομά του - αποτελεί την καθημερινή συνήθεια χιλιάδων φίλων της μοτοσυκλέτας, που ενημερώνονται για τα δρώμενα στο MotoGP, στα SBK, αλλά και για ότι έχει σχέση με την αγορά της μοτοσυκλέτας.

Είναι επίσης σημαντικά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της αναγωνσιμότητας, αφού ο Μέσος Όρος παραμονής στην σελίδα είναι στα 28΄08΄΄ανά επισκέπτη τον τελευταίο μήνα, που σημαίνει ότι το περιβάλλον της σελίδας είναι ευχάριστο και ιδιαίτερα ενημερωτικό.

Ο Μέσος Όρος των σελίδων που διαβάζει κάθε επισκέπτης είναι στις 10.9!

 

Το παγκόσμιο σύστημα μέτρησης www.alexa.com μπορεί να δείχνει αυτά τα στοιχεία στον κάθε αναγνώστη και χρήστη του διαδικτύου, αρκεί να εγκαταστήσει δωρεάν την ειδική alexa toolbar. Βέβαια με αυτήν την toolbar μπορεί ο καθένας να βλέπει την παγκόσμια και ελληνική κατάταξη κάθε website που επισκέπτεται!

 

Eμείς απλά να ευχαριστήσουμε το αναγνωστικό μας κοινό και να υποσχεθούμε ακόμη περισσότερες βελτιώσεις και σίγουρα περισσότερες ειδήσεις, φωτογραφίες και video μέσα στη νέα χρονιά. Μάλιστα σε λίγες μέρες θα γίνει μια μικρή αναβάθμιση με στόχο να γίνουν ακόμη πιο λειτουργικές διάφορες κατηγορίες νέων που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά τώρα.

Η αύξηση κατά 84,7% των page views σε σχέση με τον περσινό Φεβρουάριο, είναι κάτι που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με πάθος την δουλειά μας.

 

Επόμενο άρθρο »

4Χ4 αφιερωμένο στον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Η Honda TT Legends συνεργάζεται με την Motul

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα