• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόοδο βλέπουν στην Ducati…
Θετικές οι ρυθμίσεις, περιμένουν περαιτέρω βελτίωση αύριο
Νέα 29/02/2012 - 14:57

Για δεύτερη ημέρα, ο καιρός ήταν ο πρωταγωνιστής στην πίστα της Sepang, καθηλώνοντας τους αναβάτες λίγο μετά τις 12 τοπική ώρα. Αν και η καταιγίδα σταμάτησε το απόγευμα, η πίστα ήταν πολύ βρεγμένη και η ομάδα της Ducati αναγκάστηκε να αναβάλει τις εργασίες της για την επόμενη ημέρα, την τελευταία ημέρα των δοκιμών.

 

O Rossi και ο Hayden εξακολούθησαν να ασχολούνται με τα ηλεκτρονικά των μοτοσυκλετών τους, δηλώνοντας και οι δυο πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο και με το γεγονός ότι πήγαν πιο γρήγορα σε σχέση με χτες.

 

Valentino Rossi: «Ουσιαστικά ήταν άλλη μια χαμένη ημέρα, το οποίο είναι πολύ κρίμα, διότι για εμάς είναι πολύ σημαντικό να είμαστε πάνω στην μοτοσυκλέτα όσο το δυνατόν περισσότερο… και οι σημερινές συνθήκες της πίστας ήταν καλύτερες σε σχέση με χτες. Με δεδομένο ότι γνωρίζαμε για την απογευματινή βροχή, προσπαθήσαμε να κάνουμε όλη την δουλειά το πρωί, στους πρώτους περίπου 20 γύρους. Χρησιμοποιήσαμε και τις δυο μοτοσυκλέτες, δοκιμάζοντας το νέο traction control, μερικές αναβαθμίσεις λογισμικού για τον έλεγχο σούζας (wheelie) και κάποιες άλλες μικρολεπτομέρειες, που έχουν να κάνουν με την θέση μας πάνω στην μοτοσυκλέτα. Οι εντυπώσεις από τα παραπάνω ήταν πολύ καλές κι έτσι τα βάλαμε όλα σε μια μοτοσυκλέτα, βάλαμε και καινούργια ελαστικά, αλλά μας πρόλαβε η βροχή… Game Over! Στα θετικά, είχα πολύ θετικές εντυπώσεις από όλα τα παραπάνω, κι ελπίζω να έχουμε την δυνατότητα να δουλέψουμε περισσότερο αύριο»

 

Nicky Hayden: «Ο καιρός δεν ήταν ευγενικός μαζί μας. Με την κατάστασή μου, ίσως δεν θα ήταν δυνατόν να κάνω πιο πολλούς γύρους, ούτως ή άλλως, αλλά έχουμε πολλά πράγματα στην διάθεσή μας για να τεστάρουμε. Ήταν σίγουρα πιο δροσερή ημέρα σήμερα, με περισσότερη πρόσφυση στην πίστα και πήγαμε γρηγορότερα. Κάναμε μικρά βήματα μπροστά και μπορώ να πω ότι σήμερα ήταν η πιο ανταγωνιστική ημέρα της χρονιάς για εμένα! Μου αρέσουν οι αλλαγές στα ηλεκτρονικά, ειδικά κατά την πρώτη επαφή με το γκάζι. Συζητήσαμε για το αν θα βγαίναμε στην βροχή, αλλά τα ρίσκα ήταν πιο πολλά από τα θετικά. Ανυπομονώ για αύριο. Ευελπιστώ ότι θα εφαρμόσουμε όλα όσα μάθαμε σήμερα και θα κάνουμε πολύ καλούς χρόνους»

 

Επόμενο άρθρο »

Marinelli: «Αν θέλει ο Bayliss, έχουμε μοτοσυκλέτα!»

« Προηγούμενο άρθρο

Χαρούμενος ο Spies την δεύτερη ημέρα δοκιμών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα