• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Fabrizio ελπίζει σε βελτίωση στην Imola
Απογοητευμένος ο Foti, το αφεντικό της ομάδας
Νέα 01/03/2012 - 00:24

O Michel Fabrizio εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα είναι καλύτερος στην Imola, μετά την πτώση που είχε στον δεύτερο αγώνα στο Phillip Island, η οποία μετρίασε την πολύ καλή του απόδοση στον πρώτο αγώνα, όταν και κατέκτησε την 6η θέση.

 

Ο Fabrizio, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την BMW Motorrad Italia GoldBet, ξεκίνησε την επίθεσή του από την 15η θέση όπου βρισκόταν στον πρώτο γύρο, καταλήγοντας να ξεπερνά τον Jonathan Rea στον τελευταίο γύρο, κερδίζοντας την 6η θέση στην κατάταξη. Ωστόσο, στον δεύτερο αγώνα δεν τα κατάφερε εξίσου καλά, καθώς έχασε το εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας του - μόλις στον 4ο γύρο - και έπεσε στην στροφή 4.

 

Παρ’ όλα αυτά, δείχνει ότι εξοικειώθηκε γρήγορα με την S 1000RR και ανυπομονεί να την οδηγήσει και πάλι, στο τέλος Μαρτίου, στην Imola

 

«Αν εξαιρέσουμε την αρχή, είμαι πολύ χαρούμενος με τον πρώτο αγώνα. Από την άλλη, στον δεύτερο αγώνα – αν και δεν ξεκίνησα πάλι καλά – έχασα το μπροστινό μέρος στην 4η στροφή. Δεν ξέρω τι φταίει για την πτώση», σχολίασε ο Fabrizio

 

«Ακολούθησα λίγο διαφορετική τακτική απ’ ότι συνήθως, αλλά η ταχύτητα παρέμεινε η ίδια. Είναι κρίμα, διότι ένιωθα πολύ καλά πάνω στην μοτοσυκλέτα. Αυτά έχουν οι αγώνες. Θα επανέλθουμε δυνατότεροι στην Imola»

 

Ο ομόσταυλός του, Ayrton Badovini, είχε ένα δύσκολο Σ/Κ, εγκαταλείποντας και τους δυο αγώνες, προς απογοήτευση του αφεντικού της ομάδας, Serafino Foti, ο οποίος δήλωσε πολύ δυσαρεστημένος με τα αποτελέσματα, πλην της 6ης θέσης του Fabrizio.

 

«Ήταν δύσκολα τα πράγματα και δεν είμαστε χαρούμενοι με τα αποτελέσματα, εκτός από τον πρώτο αγώνα του Michel. Αν ξεκινούσε καλύτερα, θα ήταν πιο ψηλά στην κατάταξη», είπε ο Foti

 

«Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό για τον επόμενο αγώνα, καθώς δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε την θέση μας, τόσο νωρίς στο Πρωτάθλημα. Ο Ayrton δεν έχει βρει ακόμη το σωστό στήσιμο της μοτοσυκλέτας του. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την σωστή λύση για αυτόν ώστε να γίνει και πάλι ανταγωνιστικός. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που συναντήσαμε στην Αυστραλία, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα στην Imola».

 

Ο απογοητευμένος Βadovini, δήλωσε:

 

«Ήταν δύσκολο Σ/Κ. Δυσκολεύτηκα πολύ πάνω στην μοτοσυκλέτα. Ο στόχος μου τώρα είναι να λύσω αυτά τα προβλήματα μέχρι την Imola. Η ομάδα δούλεψε σκληρά για να μου βρει το κατάλληλο στήσιμο, αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε…»

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang II: 3η Ημέρα, τα αποτελέσματα στη 1

« Προηγούμενο άρθρο

To AGV του Rossi από όλες τις πλευρές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα