• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιβεβαιώθηκε το Estoril!
Κανονικά στο ημερολόγιο αγώνων του 2012
Νέα 16/02/2012 - 13:27

Η FIM ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Grand Prix στην πίστα του Estoril θα διεξαχθεί κανονικά στις 6 Μαίου, επιβεβαιώνοντας ότι θα έχουμε 18 αγώνες φέτος στο Πρωτάθλημα.

 

Στα προσωρινά ημερολόγια αγώνων συμπεριλαμβανόταν και αυτός στο Estoril, χωρίς όμως – μέχρι σήμερα – να έχει οριστικοποιηθεί η συμμετοχή της συγκεκριμένης πίστας αφού η Πορτογαλική κυβέρνηση δυσκολευόταν να βρει τα απαραίτητα κονδύλια για να χρηματοδοτήσει τον αγώνα, εξαιτίας της κρίσης του Ευρώ και των μαζικών περικοπών στην χώρα. Σημειώνουμε, ότι ακόμη και η Ιταλία σταμάτησε την υποψηφιότητά της για τους Ολυμπιακούς του 2020, για τους ίδιους ακριβώς λόγους.

 

Αν και το Estoril θα λάβει μέρος κανονικά στο φετινό MotoGP, είναι λογικό να θεωρούμε ότι θα είναι η τελευταία συμμετοχή της Πορτογαλίας στον θεσμό, καθώς η Dorna επιθυμεί να εξαπλωθεί σε άλλες χώρες με τις πίστες στο Τέξας και την Αργεντινή να έχουν ήδη επιβεβαιωθεί για το 2013, ενώ η Ινδία, το Abu Dhabi, η Χιλή και η Κορέα έχουν θέσει υποψηφιότητα για να συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα.     

 

Επόμενο άρθρο »

Αποτελέσματα Moto2 Jerez, Ημέρα 1

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 – Moto3, επιστροφή στην πίστα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA