• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Capirossi: «Κακώς μου αποδόθηκαν!»
“Η Bridgestone κι εγώ συνεργαζόμαστε άψογα”
Νέα 15/02/2012 - 13:07

Ο Σύμβουλος Ασφαλείας της Dorna, LorisCapirossi, σε πρόσφατες δηλώσεις του ισχυρίζεται ότι κάποια αρνητικά σχόλια σχετικά με τα νέα ελαστικά της Bridgestone, αποδόθηκαν κακώς σε εκείνον.

 

Κατά την διάρκεια της χειμερινής διακοπής, φήμες από το περιβάλλον του Capirossi έλεγαν ότι ο Ιταλός επρόκειτο να θέσει στο τραπέζι του αποκλειστικού προμηθευτή ελαστικών του MotoGP, μια ποικιλία θεμάτων που αφορούσαν στην αποτελεσματικότητα των καινούργιων ελαστικών.

 

«Αντίθετα σε πρόσφατα σχόλια των ΜΜΕ, τα οποία κακώς αποδόθηκαν στο πρόσωπό μου, η Bridgestone κι εγώ έχουμε μια μακρόχρονη και θετική συνεργασία», σημείωσε ο Capirossi, ο οποίος οδήγησε για πρωτη φορά ελαστικά της Bridgestone, το 2005 με μια Ducati.

 

«Στην Μαλαισία, (στις πρόσφατες δοκιμές) καταστρώσαμε τα πλάνα μας για την επερχόμενη σεζόν και το κυριότερο, για τα καινουργια ελαστικά και την απήχηση που είχαν από τους αναβάτες»¨

 

«Έχω πολλές ευθύνες στον καινούργιο μου ρόλο, αλλά αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι ότι ξέρω και μιλάω την γλώσσα τβν αναβατών», εξήγησε.

 

«Ήμουν στην ίδια θέση που βρίσκονται τώρα, πριν λίγους μόλις μήνες και έτσι ίσως υπάρχουν κάποια θέματα που μπορούν να αναλύσουν σε εμένα και δυσκολεύονται να κάνουν σε κάποιον άλλον»

 

«Οι αναβάτες με σέβονται κι αυτό μου επιτρέπει να δίνω συμβουλές για το τι χρειάζονται. Σχετικά με τα ελαστικά, οπωσδήποτε είμαι πολύ αισιόδοξος, μιας και η Bridgestone κι εγώ συνεργαζόμαστε πολύ καλά μαζί»

 

Στόχος της Bridgestone ήταν να εισάγει βελτιωμένα χαρακτηριστικά, φιλικά προς τους αναβάτες και απ’ ότι φαίνεται πέτυχαν τον σκοπό τους, αν και υπάρχουν ακόμη μερικοί αναβάτες που δυσκολεύονται με τους κραδασμούς (chatter).

 

Επόμενο άρθρο »

Τα προγνωστικά του Lorenzo για το 2012

« Προηγούμενο άρθρο

Νέος χορηγός για την Aspar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA