• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: «Δεν μπορούσα να οδηγήσω αρκετά γρήγορα»
Πισωγύρισμα ο τραυματισμός του στον ώμο
Νέα 01/02/2012 - 00:02

Ο αναβάτης της Ducati, Nicky Hayden, δυσκολεύτηκε να σημειώσει πρόοδο την 2η ημέρα των δοκιμών στην Sepang, εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αριστερό του ώμο. 

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006, κατάφερε να ολοκληρώσει μόλις 16 γύρους προτού αναγκαστεί να εγκαταλείψει, μιας και ο πόνος στον ώμο του, που οφείλεται σε έναν τραυματισμό που είχε από πτώση, έγινε ανυπόφορος. 

 

Ο καλύτερος χρόνος του Hayden ήταν 2.02.352 και αποτέλεσε τον 10ο γρηγορότερο γύρο συνολικά. Αμέσως μετά την αποχώρησή του, ο δοκιμαστής Franco Battaini πήρε την θέση του πάνω στην Desmosedici GP12. 

 

"Ήμουν μια χαρά το πρωί μόλις βγήκα και στον δεύτερο γύρο μου κατάφερα να κάνω ένα σημαντικό βήμα μπροστά σε σχέση με χτες" 

 

"Μετά από αυτό, έχασα την δύναμη στον ώμο μου και δεν ήμουν σε θέση να οδηγήσω αρκετά γρήγορα, ή με την απαιτούμενη σταθερότητα", είπε ο απογοητευμένος Hayden

 

"Όταν η μοτοσυκλέτα τρεμοπαίζει δεν έχω αρκετή δύναμη ώστε να την συγκρατήσω. Δεν ήθελα να ρισκάρω μια πτώση και να προκαλέσω μεγαλύτερα προβλήματα κι έτσι αποφάσισα να αποσυρθώ". 

 

"Είναι αρκετά δυσάρεστο, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα κάποιες φορές. Έχουν κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά με την νέα μοτοσυκλέτα και μπορεί κανείς, κοιτώντας την και μόνο, να καταλάβει ότι είναι εξαιρετική" 

 

"Πραγματικά εύχομαι να μπορούσα να την οδηγήσω στα άκρα και να δω για τι είναι ικανή και πώς συμπεριφέρεται στις αλλαγές. Ίσως αποπειραθώ να κάνω μερικούς γύρους αύριο, αλλά αυτό θα είναι όλο". 

 

Ο ομόσταυλος του Nicky Hayden, Valentino Rossi, πέτυχε τον έβδομο καλύτερο χρόνο με 2.01.886

 

Επόμενο άρθρο »

Barbera: Η πιο γρήγορη Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Το αφεντικό της HRC μιλά για τις CRT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα